banner122  
Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2011 11:12    PDF Εκτύπωση E-mail
Τα δύο ανήλικα παιδιά απο το Ηράκλειο περιέγραψαν τη φρίκη του βιασμού τους από τον...οικογενειακό φίλο
Νεα - Κρήτη
Τελευταία Ενημέρωση ( Τετάρτη, 16 Φεβρουάριος 2011 12:56 )

Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου Οδηγός Αγοράς Ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο.Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλούν οι καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον των ανακριτικών Αρχών και παρουσία παιδοψυχολόγου δύο ανήλικα αδερφάκια, τα οποία έπεσαν θύματα σεξουαλικής αποπλάνησης από οικογενειακό τους φίλο. Πρόκειται για νεαρό Ηρακλειώτη, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο της εφημερίδας  'Πατρίδα' είναι η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια μιλούν επίσημα για την τραυματική εμπειρία που βίωσαν. Είναι σημαντικό ότι η παιδοψυχολόγος που εποπτεύει τη διαδικασία της εξέτασης εκτιμά ότι τα δύο παιδιά είναι ώριμα να καταθέσουν αφού πλέον έχουν κατανοήσει ότι δεν ευθύνονται εκείνα για τα όσα έζησαν, ενώ ζητούν την τιμωρία του ανθρώπου που «τραυμάτισε» την αθωότητα τους.

Τα όσα περιγράφονται στις καταθέσεις τους προκαλούν ανατριχίλα ενώ αναμφισβήτητα τρομάζουν οποιονδήποτε φυσιολογικό άνθρωπο, ανεξάρτητα από το εάν είναι γονέας ή όχι.

Ο κατηγορούμενος έξω από το ανακριτικό γραφείο έκλαιγε με αναφιλητά, ισχυριζόμενος ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να βλάψει τα παιδιά. Όμως με βάση τις συγκλονιστικές καταθέσεις των δύο ανήλικων προκύπτει ότι δεν μπορούσε να ελέγξει την νοσηρότητα του και να «τιθασεύσει» τα πάθη του, τα οποία προφανώς καταπίεζε από την παιδική του ηλικία.

Ουδείς θα μπορούσε να υποψιαστεί ότι ο «ευγενικός και καλλιεργημένος φίλος τους»-όπως τον περιγράφουν-δεν ενδιαφερόταν για τίποτε άλλο παρά μόνο για την ικανοποίηση των σεξουαλικών του ορέξεων. Νεαρός της διπλανής πόρτας με δουλειά και σύντροφο. Ο περίγυρος του θα έπαιρνε όρκο για το πόσο καλός πατέρας θα μπορούσε να γίνει, αντικρίζοντας έναν άνθρωπο που μόνο αγάπη και στοργή έδειχνε στα παιδιά.

Εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση που είχε με την οικογένεια των δύο ανήλικων, εμφανιζόταν ως άνθρωπος που λάτρευε τα παιδιά, του άρεσε να περνάει χρόνο μαζί τους και να τα κοιμίζει στο σπίτι του προκειμένου να τα ψυχαγωγεί, βλέποντας μαζί ταινίες.

Ο κατηγορούμενος είχε αποκαλύψει στο ένα παιδί-με βάση τα όσα αναφέρει στην κατάθεση του-ότι στην παιδική του ηλικία είχε συνευρεθεί ερωτικά με έναν φίλο του. Τον είχε ανακαλύψει η μητέρα του και καυγάδισαν άσχημα. Εκείνος προσπάθησε να την πείσει ώστε να αποδεχτεί την ιδιαιτερότητα του, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη.

Τα παιδιά περιγράφουν ότι στις συναντήσεις που είχαν μαζί του, αποκλειστικά στο σπίτι του, τα ρωτούσε επίμονα για ερωτικά ζητήματα αν και ήξερε ότι πρόκειται για 12χρονα.

Μάλιστα «σκιαγραφούσε» το προφίλ τους, υποστηρίζοντας ότι σίγουρα είναι «μπαϊσέξουαλ»-δηλαδή ότι έλκονται εξίσου και από τα δύο φύλα. Τα υποχρέωνε να παρακολουθούν ταινίες με σκληρό πορνογραφικό υλικό, ενώ δεν δίσταζε να αυνανίζεται μπροστά τους, ασελγώντας σε βάρος τους. Και οι δύο ανήλικοι καταθέτουν ότι πολλές φορές του ζήτησαν να σταματήσει, όμως εκείνος επέμενε. Είναι ενδεικτικό ότι το ένα παιδί που επρόκειτο να κοιμηθεί το βράδυ στο σπίτι του, από τον τρόμο του έμεινε όλη τη νύχτα άυπνο στον καναπέ, φοβούμενο να κλείσει τα μάτια έστω και για λίγα λεπτά.

ΠΑΤΡΙΣ- Ευ.Καρεκλάκη


Αν θέλετε να μαθαίνετε περισσότερα νέα, κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ


 

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server