Συντάχθηκε απο τον/την A.C.P. gr | News |
Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2012 00:00
'Όχι' στην κρίση, 'ναι' στο κέφι είπαν οι Ρεθεμνιώτες στο χορό των ομάδων!(videos)
Νεα -
Ρέθυμνο
Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2012 01:14 )
Για άλλη μια φορά οι Ρεθεμνιώτες είπαν "όχι" στην κρίση και γλέντισαν με την καρδιά τους στο χορό των ομάδων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο κέντρο "Μέγαρο".
Παρά τις δυσκολίες δεκάδες Ρεθεμνιώτες καρναβαλιστές έδωσαν το παρόν στο χορό των ομάδων και διασκέδασαν σε ρυθμούς καρναβαλιού.
Αρκετές ομάδες ετοίμασαν σκέτς τα οποία παρουσίασαν και απέδειξαν οτι οι Ρεθεμνιώτες έχουν κέφι και πολύ φαντασία. Η ελληνική σάτιρα είχε την τιμητική της ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση ,ιδιαίτερα σε παλιούς καρναβαλιστές της πόλης, προκάλεσε το βίντεο που είχαν προετοιμάσει οι διοργανωτές με φωτογραφίες απο παλαιότερες, εξίσου ένδοξες εποχές, του Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού!
Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Μαρινάκης, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΡ και της επιτροπής Ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού κ. Πέπη Μπιρλιράκη. Τη βραδιά παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία η Μαρία Ζαχαράκη και ο Γιώργος Πεδιαβιτάκης οι οποίοι σκόρπισαν άφθονο γέλιο και κράτησαν το κέφι "στα ύψη" όλη τη βραδια.