Κορυφαία διάκριση για την 25χρονη Ελληνίδα Ελένη Αντωνιάδου!

 

«Γυναίκα της Χρονιάς» αναδείχθηκε η 25χρονη Ελληνίδα Ελένη Αντωνιάδου, η οποία τιμήθηκε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την προβολή του ρόλου της γυναίκας στην ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Η Ελληνίδα επιστήμονας, που κατέκτησε την κορυφή στην ετήσια εκδήλωση 2013 FDM Everywoman In Technology Awards, ασχολείται μεταξύ άλλων με τη βιοτεχνολογία και την αναγεννητική ιατρική.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι επικεφαλής του οργανισμού Μεταμοσχεύσεων χωρίς Δότες και δημιούργησε μια τεχνητή τραχεία, η οποία χρησιμοποιήθηκε σε ασθενή με καρκίνο!

Η ίδια θεωρεί πώς, όταν η δημιουργία τεχνητών ανθρώπινων οργάνων τελειοποιηθεί, η διαδικασία θα είναι απλή και θα δοθεί ένα τέλος στο κύκλωμα παράνομης διακίνησης ανθρώπινων οργάνων.

Από το 2012 συμμετέχει ενεργά και στην Ακαδημία της NASA, καθώς επιλέχθηκε μεταξύ 1.200 υποψηφίων και πλέον είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας της Διεύθυνσης Βιοτεχνολογίας στο εργαστήριο εξερεύνησης του Άρη της αεροδιαστημικής υπηρεσίας των ΗΠΑ.

 

Αν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά περισσότερα νέα, κάντε like στο ShareNews.gr στο Facebook πατώντας εδώ

Συντάχθηκε απο τον/την: star.gr -Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 Σχόλια - Πάνω

Ακολουθήστε μας....

facebook facebook twitter blogger linkedin digg myspace stumbleupon orkut buzz youtube tellafriend
Η επιχειρηματική.ενημερωτική.και πολιτιστική ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ,Ενημέρωση,ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ρέθυμνο Οδηγός αγοράς νομού Ρεθύμνου,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο,

 

help line2 el-GR   help line el-GR

νεος server