Προσφορά, Ηλεκτρονικό Τσιγάρο, Ηλεκτρονικα, Τσιγάρα, hlektonikia, tsigara, prosfora, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΑ, ΤΣΙΓΑΡΑ, ΤΙΜΗ, ΕΥΚΕΡΙΑΣ, ηλεκτονικα, τσιγαρα, προσφορες, e-cigarette, electronic cigarette, vaping, vapor personal vaporizer, eliquid, ηλεκτρονικο τσιγαρο, ατμισμα, ηλεκτρονικο καπνισμα, hlektroniko tsigaro, tsigaro, τσιγάρα, tobacco, fiestasmoke, smoke, Ατμοποιητής, Ατμοποιητές, Εσμοκε, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ηλεκτρονικο τσιγαρο, ηλεκτρικο τσιγαρο, ηλεκτρικό τσιγάρο, ηλεκτρονικο κάπνισμα, τσιγάρο, electronic cigarette, electric cigarette, τσιγάρο, hlektroniko tsigaro, kapnisma, καπνίΣΜΑ, Fiesta Smoke|Επώνυμα Ποιοτικά Ηλεκτρονικα Τσιγαρα, Electronic Cigarette, E-Cigarette, Electric Cigarette, λεκτρονικο Τσιγαρο Αγορα, Fiesta Smoke, Tobacco

Εορταστική Προσφορά απο 109 €  μόνο 85.00 €


Το eGo-T είναι το πληρέστερο Ηλεκτρονικό Τσιγάρο που κυκλοφορεί σήμερα σε όλο τον κόσμο.

Το σετ περιλαμβάνει:

    2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες 650 mah
    2 ατμοποιητές
    1 AC-USB αντάπτορα
    1 USB φορτιστή
    5 φίλτρα eGo-T (άδεια)
    Εγχειρίδιο Χρήσης  στα Ελληνικά
    2 Υγρά Αναπλήρωσης (Fiesta-Blend & Red Apple) των 20ml, χωρίς νικοτίνη

Εγγύηση για τις Μπαταρίες: 3 Μήνες *
Εγγύηση για τον Ατμοποιητή: 1 Μήνας *
Εγγύηση για τα Ηλεκτρονικά Μέρη (Usb Φορτιστής- Αντάπτορας ): 1 Χρόνος * με την προσκόμιση της Απόδειξης Αγοράς.

*Απάραίτητη Προυπόθεση  για να Ισχύει η Εγγύηση είναι να τηρούνται οι Οροι Χρήσης που θα βρείτε παρακάτω καθώς και στο Εγχειρίδιο Χρήσης που θα βρείτε στην κασετίνα.

Πληροφορίες για την Χρήση και την Συντήρηση του Ηλεκτρονικού Τσιγάρου

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι πολύ εύκολα στην χρήση. Η συντήρηση που απαιτείται είναι να φορτίζετε τις μπαταρίες σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή που θα βρείτε μέσα στη κασετίνα σας και να αλλάζετε συχνά τα φίλτρα. Το υγρό στα φίλτρα πρέπει να έχει πάντα περιεκτικότητα 20% εως 30% σε υγρό πριν από κάθε ανανέωση.

 

 
Φίλτρα
Συνιστάται να αλλάζετε τα φίλτρα (πιπάκια-cartridges) κάθε δέκα γεμίσματα διαφορετικά ενδέχεται να υπάρξουν διαρροές λόγω κακής χρήσης του τσιγάρου

{gallery}PROIONTA/2011/HlektonikaTsigara{/gallery}

Ατμοποιητής

Ο ατμοποιητής θα πρέπει πριν από κάθε γέμισμα να απομακρύνεται από την μπαταρία και να καθαρίζεται και από τις δύο πλευρές. Από το στόμιο του φυσιγγίου απαιτείται καθάρισμα με μια μπατονέτα η χαρτί ώστε να απορροφά τυχόν διαρροές από τα υγρά e-liquids. Επίσης, από το στόμιο τοποθέτησης του φίλτρου καλό είναι κατά καιρούς να φυσάτε με δύναμη ,σε ένα χαρτί που θα έχετε τοποθετήσει από κάτω, ώστε να φεύγουν τα σταγονίδια που έχουν παραμείνει μέσα σε αυτό. Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ατμοποιητή σας προτείνεται μετά το γέμισμα και τοποθέτηση του φίλτρου σας να περιμένετε πέντε λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε διαφορετικά ενδέχεται να τον κάψετε γιατί δεν θα έχει προλάβει να εισχωρήσει στο στόμιο το υγρό e-liquid.

Είναι καλό να μην εισπνέετε με μεγάλη δύναμη για να αποφευχθεί ενδεχόμενο «μπουκώματος» του ατμοποιητή.
Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ατμοποιητής είναι αξεσουάρ του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου και απαιτείται αντικατάστασή του ,εφόσον χρησιμοποιείται σωστά, σχεδόν κάθε δίμηνο

Μπαταρία

Την πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε την μπαταρία σας πρέπει να φορτίσει για τουλάχιστον 6 ώρες ανεξαρτήτως αν η ένδειξη του φορτιστή είναι πράσινη ή όχι. Στην επόμενη φόρτιση σας η μπαταρία είναι φορτισμένη όταν η ένδειξη του φορτιστή γίνει πράσινη. Η πρώτη φόρτιση πρέπει να γίνει απαραιτήτως με παροχή ρεύματος 220 V ενώ οι επόμενες μπορούν να γίνονται είτε από το PC σας ή ακόμη και το αυτοκίνητο σας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει υπολογιστεί για 350 φορτίσματα. Μετά απαιτείται αντικατάσταση.

Προσοχή: Συνίσταται να φορτίζετε την μπαταρία σας μόνο όταν αυτή έχει αδειάσει τελείως και να περιμένετε την ολοκλήρωση της φόρτισης που προτείνει ο κατασκευαστής πριν την θέσετε σε λειτουργία ξανά.
Προσοχή:

Τα προιόντα της ALFA-Smoke δεν αποτελούν μέθοδο διακοπής καπνίσματος αλλά ένα εναλλακτικό τρόπο ατμίσματος.

Απαγορεύεται η αγορά και η χρήση τους  από ανηλίκους, ενώ δεν συνίσταται σε εγκύους, θηλάζουσες, και από άτομα με καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη  και από  άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη και άσθμα. Κρατήστε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά και ζώα.


Προσφορά Ηλεκτρονικό Τσιγάρο 2011