Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ρεθύμνου, Καλοκαίρι 2012,"Οι Άθλοι του Ηρακλή" της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Ρέθυμνο,ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ανακοινοσεις,events,εκδηλωσεις,ekdiloseis,ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΕΚΔΗΛΩΣΗ,Ρέθυμνο,Κρήτης,enhmerwsh,Γεγονότα,ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ,CINEMA,ΘΕΑΤΡΟ,eisitirai-timeΗ εταιρεία παραγωγής Culture Factory A.E., συνεχίζει το συναρπαστικό ταξίδι στον μαγικό κόσμου του θεάτρου για παιδιά με αρωγό την Κάρμεν Ρουγγέρη και αυτό το καλοκαίρι. Εν όψει της τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, αποφασίσαμε ν’ ακολουθήσουμε τον ιδρυτή των Ολυμπιακών Αγώνων και πιο ονομαστό ήρωα της ανθρωπότητας, τον Ηρακλή και τους άθλους του.

Η αγαπημένη των παιδιών, Κάρμεν Ρουγγέρη, αναφέρει για την παράσταση:

Παραμυθένια είναι η αντιμετώπισή μας αλλά συγχρόνως ακριβής. Βασισμένη πάνω σε ότι έχει γραφτεί για τον ήρωα και τη ζωή του έτσι ώστε τα παιδιά να σχηματίσουν μια σαφή εικόνα του Ηρακλή, του ήρωα των ηρώων, που με τους άθλους του έμεινε στην ιστορία ως ο πιο ονομαστός και αγαπητός ήρωας της ανθρωπότητας. Μέσα απ’ αυτή την παράσταση τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν: τη γέννηση του ήρωα, τη ζωή του, τους άθλους του, την καθιέρωση των Ολυμπιακών αγώνων, το θάνατό του και, τέλος, τη μετάβασή του στον Όλυμπο όπου θα απολαμβάνει όλες τις τιμές και θα ζήσει ανάμεσα στους δώδεκα θεούς ίσος με αυτούς.

Μια παράσταση με χαρισματικούς ηθοποιούς, με πλούσια σκηνικά και εκπληκτικά κοστούμια από την Χριστίνα Κουλουμπή, εξαιρετική μουσική από τον Γιάννη Μακρίδη, και εμπνευσμένη χορογραφία από τον Πέτρο Γάλλια.

Την παράσταση υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη, με το μοναδικό της ταλέντο να εμπνέει στα παιδιά κάθε ηλικίας την αγάπη για το θέατρο. Είναι μια αφορμή να ξαναθυμηθούμε τους ήρωες μας σε μια εποχή που τους έχουμε τόση πολλή ανάγκη!

Παρασκευή, 20/07/2012 & Σάββατο, 21/07/2012 ωρα 21:30
Θέατρο Ερωφίλη, Φορτέτζα, Ρέθυμνο

Εισιτηρία 
Κανονικό: 13 ευρώ
Παιδικό: 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων στο κιόσκι του Δήμου Ρεθύμνου, πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.