Δεν είναι ακόμη δημοσιευμένο

Γεννήθηκε το 1878 στον Καλονύχτη,Στυλιανός Γαλερός,Γεννήθηκε το 1878 στον Καλονύχτη. Συμμετείχε στην επανάσταση του 1895-1897 κατά των Τούρκων, καθώς και στο κίνημα του Θερίσου το 1905. Το 1912, συμβάλει, ως οπλαρχηγός, με σώμα 44 ανδρών στην απελευθέρωση της Χειμάρρας. Παίρνει μέρος στο κίνημα της Θεσσαλονίκης το 1916, στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και στην Ουκρανική εκστρατεία το 1919.

 Στη Μικρασιατική εκστρατεία, ως ανθυπολοχαγός, διακρίνεται στην υπεράσπιση των Λύγδων Οδεμησίου. Στην πολιτική του ζωή, είχε λαδάδικο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (εκεί όπου βρίσκεται το κατάστημα METRO), ενώ ήταν δεινός μελισσοκόμος και μέλος πολλών συλλόγων του Ρεθύμνου. Πέθανε στις 20 Φεβρουαρίου 1934 και στην κηδεία του, παρέστησαν πλήθος φορέων της πόλης, για τον οποίο εκφώνησαν και επικηδείους.

Το 1936 αναγνωρίστηκε οπλαρχηγός Α'τάξης για την δράση του στην Βόρειο Ήπειρο. Εκκρεμεί ονοματοδότηση με το όνομα του σε οδό του Ρεθύμνου, μετά από απόφαση ονοματοθεσίας που ελήφθη επί δημαρχίας Αρχοντάκη. Με το λήμμα Γαλερός Στυλιανός, βρίσκεται σε έγκριτες εγκυκλοπαίδειες όπως Δομή, Πάπυρος-Λαρρούς-Μπριτάνικα, Χάρη Πάτση.