Γνωρίστε το Sales-Now


Η εταιρία Acp.gr με εικοσαετή πείρα στο χώρο του εμπορίου και της διαφήμισης, σε συνεργασία με το portal RethymnoGuide.gr, δημιούργησαν την ιστοσελίδα Sales-Now.gr προκειμένου να εξασφαλίσουν ειδικά για εσάς τις καλύτερες τιμές και εκπτώσεις προϊόντων και υπηρεσιών από την τοπική αγορά του Ρέθυμνου, της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα.

Το Sales-Now.gr σας εγγυάται την καλύτερη ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές.
Το Sales-Now.gr σας δίνει την μοναδική ευκαιρία να επωφεληθείτε από προσφορές και υπηρεσίες που έχουν συγκεντρώσει για εσάς οι συνεργάτες του τμήματος εμπορίου και διαφήμισης στις καλύτερες τιμές της αγοράς και χωρίς καμία δέσμευση.

Η Εξυπηρέτησή σας από το Sales-Now.gr γίνεται απλά, γρήγορα και ανταποκρίνεται στους σύγχρονους ρυθμούς της καθημερηνότητας μας.


Για να εξυπηρετηθείτε ακολουθήστε τρία απλά βήματα:
-Επιλέξτε την προσφορά που σας ενδιαφέρει
-Εκτυπώστε το εκπτωτικό κουπόνι
-Προσκομίστε το στο κατάστημα για την άμεση αγορά σας 


Εναλλακτικά αν συναντήσετε κάποια δυσκολία επικοινωνήστε μαζί μας καθώς οι συνεργάτες του Sales-Now είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Επίσης σας παρέχεται η δυνατότητα να εγγραφείτε στο newsletter το οποίο θα σας ενημερώνει μέσω e-mail για τις πιο πρόσφατες και συμφέρουσες προσφορές της αγοράς.


Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών μας ή τεχνικό πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας θα τα βρείτε στην κατηγορία «επικοινωνία».

Πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές που εξασφαλίζουμε για εσάς καθημερινά χωρίς να κοπιάζετε και να χάνετε χρόνο!