Υδροχόος 20/1 - 19/2  Ζώδια, αστρολογικές προβλέψεις, άρθρα κ.αΑστρολογία & Ζώδια σήμερα. Αστρολογικές προβλέψεις,Ρέθυμνο Κρήτης Ενημερωτική πύλη ρεθυμνο νομού ρεθύμνου κρήτης Ειδήσεις Νέα Ενημέρωση Ρεθύμνης Επικαιρότητα Γεγονότα Φωτογραφίες Φωτο Ρεπορτάζ ρεθύμνου Οδηγός Αγοράς Ρεθύμνου κατάλογος επιχειρήσεων επαγγελματιών νομού ρεθύμνου νέα ειδήσεις ρέθυμνο.rethimno,agora,rethymnopress,rethymno,press,retthimno

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21/01-19/02

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός για εσάς για αυτή τη χρονιά είναι ότι ο κυβερνήτης σας, ο Ουρανός θα βρίσκεται από τα τέλη Μαϊου μέχρι τα μέσα Αυγούστου στον Κριό και θα σας ξαλαφρώσει λίγο από τη χρόνια βαρία του θέση στους Ιχθείς. Σε αυτό το διάτημα, οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τόσο σε επαγγελματικό, όσο και προσωπικό επίπεδο θα είναι πολλλές. Η διάθεσή σας βελτιώνεται και καλύτερες προοπτικές φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο. Θα τακτοποίησετε οικονομικές εκκρεμότητες και ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να επενδύσετε κάπου, που από καιρό σχεδιάζατε. Θα ασχοληθείτε με καινούργια σχέδια και στόχους και με υπομονή θα καταφέρετε να τα υλοποιήσετε. Πολλοί από εσάς θα πάρετε προαγωγή.

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου αναμένεται και έντονη κινητικόητα στον τομέα των σχέσεων.

Με την παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά, κάποιες πολύ θετικές αλλαγές στα αισθηματικά σας θα σηματοδοτήσουν ενα νέο τρόπο ζωής για εσάς. Φέρτε κοντά σας φίλους από το παρελθόν και αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας. Μέσα από αυτές, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψετε κάποιες πολύ καλά κρυμμένες ευαισθησίες.

Είναι κατάλληλη η εποχή για να αποφασίσετε να κάνετε το σημαντικό εκείνο βήμα που θα σας βοηθήσει να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν. Χαλαρώστε και διασκεδάστε, αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευτεί και απολαύστε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

www.e-karma.gr