ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αν και η Αφροδίτη αυτή τη χρονιά δε θα περάσει καθόλου από το ζώδιό σας, η συναισθηματική σας ζωή θα είναι η πιο πλούσια των τελευταίων δυο χρόνων. Και αυτό γιατί ο Δίας στους Ιχθείς το 1ο εξάμηνο του 2010 και ο ίδιος πλανήτης στον Κριό που ακολουθεί, θα ενεργήσουν ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις και θα σας κάνουν να στρέψετε όλη σας την προσοχή και την ενέργεια στην ανεύρεση του κατάλληλου συντρόφου. Με τη διάθεσή σας να χτυπάει κόκκινο τους μήνες της  άνοιξης μια αισθηματική σχέση είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και εσείς να ζήσετε ανεπανάληπτες ερωτικές συγκινήσεις.

Μην χάσετε όμως την ψυχραιμία σας, γιατί ναι μεν όλα φαίνονται τέλεια και εξιδανικευμένα, όχι τόσο όμως ώστε να σκέφτεστε να παντρευτείται! Η ελευθερία σας είναι το μέγα ζητούμενο για εσάς και καλό θα ήταν να δώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στη σχέση που μόλις τώρα ξεκίνησε.

Στα επαγγελματικά σας ήρθε η ώρα για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες βάσεις, είτε στην ήδη υπάρχουσα εργασία, είτε σε μια καινούργια που θα σας προταθεί. Εντάσεις και ευκαιρίες σας περιμένουν. Προσέξτε λίγο τις ψευδαισθήσεις σας, γιατί να μεν τώρα δημιουργούνται προοπτικές, αλλά υπάρχουν ακόμα παρασκήνια που παίζονται εις βάρος σας.

Από της 20 Αυγούστου μέχρι της 11 Σεπτεμβρίου μην πάρετε δεσμεύσεις όσων αφορά καινούργια ξεκινήματα. Αφήστε να περάσει και αυτή η θύελλα και μετά είστε έτοιμοι να μιλάτε για βελτίωση ή ακόμα και αποκατάσταση.

Ακολουθήστε μια ήρεμη και σταθερή τακτική χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις ή να υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε και δε θα χάσετε!

www.e-karma.gr