ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10-22/11

Η χρονιά της ελπίδας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το 2010 για εσάς. Με την παρουσία του Δία από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, ξεκινά μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδος στα αισθηματικά σας, που τόσο σας απασχολούν. Το πάθος, ο ρομαντισμός και τα συναισθήματα θα είναι αυτά που θα κλέψουν την παράστηςκαι εσείς θα νιώθετε πλήρεις. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει είναι τώρα σε θέση να συμμεριστεί τις απόψεις σας και να σας δείξει πόσο πολύ σας αγαπά. Αν είστε αποφασισμένοι για την πορεία της σχέσης σας, πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις αυτό το διάστημα, γιατί αυτός ο χρόνος είναι κατάλληλος και για απόκτηση απογόνου. Μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο και εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις ιδανικές συνθήκες που επικρατούν.

Στα επαγγελματικά σας δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο ευνοϊκά. Μπερδέματα και εντάσεις εμφανίζονται στο προσκήνιο. Κάποιοι αρνούνται να καταλάβουν αυτά που τους λέτε, άλλοι σας ταλαιπωρούν με υπερβολικές απαιτήσεις, με απτέλεσμα να υπάρχει έντονος ο εκνευρισμός. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχεται και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη από της 13 Δεκεμβρίου και μετά, γεγονός που θα σας κάνει να χάσετε την ψυχραιμία σας.

Σε γενικές γραμμές, αυτή η χρονιά, πυροδοτεί εξελίξεις και ξαφνικές καταστάσεις στον τομέα της καριέρας σας, φέρνοντας αλλαγές που πιθανώς να μη νιώθετε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε.

Πάλι καλά βέβαια που ο Ουρανός στους Ιχθείς από της 13 Αυγούστου και μετά θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα ξυπνήσει μέσα σας το έμφυτο ταλέντο της προσαρμοστικότητας, που θα σας κάνει να βγείτε νικητές από αυτή τη δοκιμασία.

www.e-karma.gr