ΖΥΓΟΣ 23/09-23/10

Τώρα ήρθε η ώρα για να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας με τον Κρόνο το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου κυρίαρχο στο ζώδιό σας, να σας πιέζει για επικτατικές και ουσιαστικές αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό, όσο και αισθηματικό πεδίο.

 
Αυτό που πρέχει από την αρχή του χρόνου είναι η τακτοποίηση οικονομικών ζητημάτων, είτε αφορούν άμεσα το δικό σας πορτοφόλι είτε της εταιρείας στην οποία εργάζεστε. Επίσης, ότι σχετίζεται με δάνεια, πιστωτικές κάρτες και τράπεζες χρειάζεται άμεσα την επέμβασή σας για να τακτοποιηθεί.

 
Όσοι από εσάς ασχολείστε με καλλιτεχνικής φύσεως επαγγέλματα, μπορείτε να ελπίζετε σε μεγαλύτερες αποδόσεις και βελτίωση του εισοδήματός σας, για όσο διάστημα ο Ποσειδώνας παραμένει στον Υδροχόο και σας δίνει έμπνευση και πρωτοπόρες ιδέες.


Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσετε στο διάστημα 8 Οκτωβρίου μέχρι και 8 Νοεμβρίου, μήνας που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Σκορπιό και ελωχεύει μεγάλος κίνδυνο εξαπάτησης και κακής εκτίμησης των κάθε αντικειμενικών αξίων.
Στα αισθηματικά σας, το μπέρδεμα και οι αμφιβολίες συνεχίζονται, αφού ούτε εσείς ούτε ο σύντροφός σας ξέρετε που ακριβώς πάει η σχεση σας, ενώ τα ματάκια σας είναι κάπως αγριεμένα και ανήσυχα. Μην πιστεύετε πάντως ότι μπορείτε να βρείτε εύκολα άκρη πριν από το τέλος του χρόνου σε αυτό το ζήτημα.


Είναι λοιπόν μονόδρομος να αναθερμάνετε για τα καλά τη σχέση σας με όσους τρόπους διαθέτε, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια και που ξέρετε ίσως αυτή σας η στάση να αποτελέσει κρίσιμη καμπή για την αναζοπύρωση των συναισθημάτων σας, τόσο των δικών σας, όσο και του συντρόφου σας.

www.e-karma.gr