ΛΕΩΝ 22/07-22/08

Χρονιά όχι ιδιαίτερα ευχάριστη, αλλά σε σύγκριση με την προηγούμενη πολύ καλύτερη. Με τον Άρη στο ζώδιό σας για το 1ο εξάμηνο, οι ψυχικές σας δυνάμεις θα αναζωογονηθούν. Αν είστε μόνοι σε αναζήτηση συντρόφου, μη χάσετε βράδυ που να μην κυκλοφορήσετε.

 Η παρουσία του Κρόνου από της 21 Ιουλίου μέχρι το τέλος της χρονιάς ορίζει την αρχή μιας νέας εποχής, που θα σας δώσει τύχη τόσο σε αισθηματικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δουλέψετε με συνέπεια και αφοσίωση στους σκοπούς σας, είτε για να κατακτήσετε την διεκδικούμενη επί πολλών ετών επαγγελματική θέση, είτε για να κερδίσετε την αγάπη του αγαπημένου σας.


Στα οικονομικά σας, το πέρασμα του Δία από τους Ιχθείς μέχρι της 5 Ιουνίου, σας προσδίδει εύνοια, άλλα με σύνεση. Ένα διάστημα που μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, μιας και η τύχη είναι με το μέρος σας. Έχετε πολύ ενέργεια και ότι επιθυμείτε μπορείτε να το κατακτήσετε.


Ενδιαφέρουσες εξελίξεις και μια νέα τάξη πραγμάτων σας περιμένει με την εκπνοή του χρόνου, γι'' αυτό φορέστε τα καλά σας και προετοιμαστείτε κατάλληλα να απολαύσετε αυτά που τόσον καιρό χτίζατε.

www.e-karma.gr